Ne demek?

Wiki Article

Yangın ve müstacel pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu karakol bazı modellerde düzgülü kapı koluna kabil. 

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi elbette ki baplardır. Bu baplar 360 had ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye akla yatkın halde üretilmeleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Projeye en münasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sadık kolayca açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını sınırlamak sinein etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir eksperlik sahaı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları üzere bina güvenliği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin tamamlanmak üzere kullanım amacına ve kullanan özlük adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından himmet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsına bakarak çok elan iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page